23 september 2018

Dam tot Dam fietsclassic

Doe mee aan de Dam tot Dam FietsClassic!
De start en finish zijn op de Dam in Amsterdam. Vanaf daar pak je een uniek stuk van de route: via de Nieuwmarkt over afgesloten wegen naar de befaamde IJtunnel. Vervolgens brengen de verschillende routes je langs prachtige Noord-Hollandse plaatsen.
Je kunt kiezen uit afstanden van 40, 60, 85, 105 en 150 km.


INSCHRIJVEN

21 oktober 2018

Amsterdam Marathon

Wil jij in oktober genieten van Amsterdam en alles wat de stad jou te bieden heeft? Wil je je een echte atleet voelen en starten en finishen in het historische Olympisch Stadion? Of rennen over de veelbesproken passage onder het prachtige Rijksmuseum? Kom dan naar Amsterdam voor de 43e editie van de TCS Amsterdam Marathon op 21 oktober 2018!


INSCHRIJVEN

GOED IDEE

ZELF EEN ACTIE STARTEN?Wil je zelf graag een actie starten of heb je een evenement waarbij je direct geld wilt inzamelen voor Stichting het Babyhuis? Doe je mee met een evenement en wil je je laten sponsoren voor het Babyhuis? Dat vinden we een mooi initiatief en we denken graag met je mee.
Contact ons om te overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen.


CONTACT


17 mei 2020

42K IN A DAY 2020Op zondag 17 mei 2020 organiseert Stichting het Babyhuis voor de tweede keer de spectaculaire marathon 42K IN A DAY! Dit jaar kun je kiezen voor running of biking.

De afstand is verdeeld over de dag met verschillende pauzes. In die pauzes worden ludieke acties georganiseerd. Gedurende de hele dag staan er ook masseurs voor je klaar, om je prestatie zo optimaal mogelijk te maken en natuurlijk zorgen wij voor voldoende gezonde hapjes en drankjes.

Deze unieke marathon wordt georganiseerd ter ere van de opening van de Babyhuis locatie Leiden. De start is bij de tweede Babyhuis locatie in Schiedam en de finish is bij het Babyhuis Leiden.


INFORMATIE